Το όνομά μας:

“Η “ACEY” στο σύγχρονο αστικό λεξικό συναντάται ως μία έκφραση-λέξη-όνομα γένους θηλυκού, που θα χρησιμοποιήσει κανείς προκειμένου να περιγράψει μία νέα γυναίκα η οποία είναι εντελώς διαφορετική από όλες τις άλλες!

Έχει το δικό της στυλ, είναι απόλυτα αυθεντική, πανκ, ροκ και βεβαίως με καλλιτεχνική φλέβα. Είναι πραγματικά ευγενική και καλή, αλλά δεν της αρέσει η πολυκοσμία, δεν προτιμά τους πολλούς ανθρώπους, επιλέγει να συσχετίζεται με λίγους και καλούς.

Διακατέχεται από δύναμη λόγου και λογικής εναντίον του φόβου και της ανασφάλειας και μπορεί με τα λόγια της πραγματικά να εξουδετερώσει τον χειρότερο εχθρό της άμεσα, μόλις σε ένα κλάσμα δευτερολέπτου.

Η νεαρή γυναίκα που ονομάζεται “ACEY”, δεν νοιάζεται για το τι σκέφτονται οι άλλοι και ποια είναι η άποψή τους, είναι συνειδητοποιημένη κι έχει διαμορφώσει ιδίαν γνώμη για ό,τι την αφορά, ενώ θα υπερασπιστεί τους φίλους της αμέσως, στη στιγμή και δίχως δεύτερη σκέψη για να τους προστατέψει καθώς για εκείνην η φιλιά είναι ιερή υπόθεση.

Προϋπόθεση για να σε πουν “ACEY” είναι να είσαι εξαιρετικά ιδιοφυής.

Εάν συναντήσετε κάποιους που λέγονται “ACEY” θα πρέπει να τους δώσετε οπωσδήποτε μία ευκαιρία!

Αλλά δεν υπάρχουν και πολλοί που να ονομάζονται έτσι…!”  (πηγή: http://el.urbandictionary.com/define.php?term=acey)

“Σαν έκφραση, η λέξη συναντάται στις ανασκαφές στοών στην Αρχαία Αίγυπτο σε ιερογλυφική μορφή που εικάζουμε πως σχετίζεται με αυτήν της θεάς Ίσιδας και έπειτα μεταφράστηκε από την φυλή των Ίνκας στο Τρινιδάδ, το 853π.Χ.

Οι Ίνκας, χρησιμοποιούσαν την λέξη για να περιγράψουν μία νεαρή γυναίκα η οποία ήταν εκθαμβωτικής ομορφιάς και ασυναγώνιστου κάλλους.

Μια νέα γυναίκα που μπορούσε να είναι ταυτόχρονα δηλητηριώδης εάν ήθελε αλλά και ανώτερης κλάσης, πανέμορφη, πολύ καλή, γοητευτική, ευγενική, με ζεστή καρδιά, αλλά βεβαίως πάντα σταθερή.

Με τα πόδια της να είναι καλά ριζωμένα και να πατάνε γερά στην Γη!” (πηγή:

http://el.urbandictionary.com/define.php?term=acey)

“Ανακάλυψα το όνομά αυτό αντιστοιχώντας τα αρχικά συγκεκριμένων πεδίων της πολύχρονης εμπειρίας και δραστηριότητάς μας με τους συνεργάτες μου (Art Culture Education Youth= ACEY) και αισθανθήκαμε περιχαρείς που η συμμετοχική μας επιχειρηματική πρόταση και η δυναμική μας επαγγελματική συνεργασία βρήκε ανταπόκριση σε αυτό το όνομα που εκφράζει και το μοντέλο επιχειρηματικότητας που οραματιζόμαστε αναδεικνύοντας την φιλοσοφία μας και υπερκαλύπτοντας την πρακτική μας με τις ιδιότητες του.”

(Γιώργος Ταξιαρχόπουλος,

εικαστικός καλλιτέχνης & σύμβουλος επιχειρήσεων, Ιδρυτής της ACEY w-g)

Νέα:

 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ & ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΣΚΤ

ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΕΟΦΥΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΣΠΑ 2014 – 2020

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, 5:00 – 8:00 μ.μ.

Αίθουσα Ντε Κίρικο

Πειραιώς 256

Αγ. Ιωάννης, Ρέντη

&

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, 5:00 – 8:00 μ.μ.

Αίθουσα Ντε Κίρικο,

Πειραιώς 256

Αγ. Ιωάννης, Ρέντη

—————-

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑ 2014-2020 (ΠΡΟΣΕΧΩΣ)

———————

Η “ACEY working group” ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ 

EUROPEAN CULTURE FORUM 2015/2016 ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016. 

—————————

Οι συνεργάτες της “ACEY working group” επιλέχθηκαν και είναι επίσημοι Σύμβουλοι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ),  καθώς και του Συλλόγου Ομοιοπαθητικών Ελλάδος (ΣΟΕ). 

Επίσης, παρέχουμε τις Συμβουλευτικές μας υπηρσίες στο διεθνές διαδικτυακό περιοδικό για τις Τέχνες http://www.dreamideamachine.com αλλά και στην εικαστική καλλιτεχνική ομάδα “FOss” (Fundamental Osmosis Sources). 

————————–

Συνεργαζόμενος φορέας στην οικονομική διαχείριση πρότζεκτ και στον σχεδιασμό και υλοποίηση μεγάλων δράσεων ανάπτυξης  στον επιχειρηματικό τομέα είναι οι: 

1

2

Η Επιχειρηματική μας Ιδέα:

Η “ACEY working group” είναι μια ανοικτή δημιουργική ομάδα εργασίας επιτυχημένων επαγγελματιών, ειδικών επιστημόνων και καλλιτεχνών, που συστήθηκε με σκοπό να προσφέρει υπηρεσίες στρατηγικού σχεδιασμού και συμβουλές διαχείρισης δομών και δράσεων, έργων (πρότζεκτ) καθώς και συμβουλές χρηματοδοτήσεων για την ανάπτυξη φορέων, ιδρυμάτων, εταιριών (κερδοσκοπικών και μη), φυσικών προσώπων που δραστηριοποιούνται κυρίως στην πολιτιστική και δημιουργική βιομηχανία.

Πιο συγκεκριμένα οι τομείς ειδίκευσης της “ACEY working group” εμπίπτουν στον κλάδο της Πολιτιστικής και Δημιουγικής Βιομηχανίας & των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, δηλαδή είναι οι τομείς της Τέχνης, του Πολιτισμού, της Πολιτιστικής Κληρονομιάς, του Αθλητισμού, της Νεολαίας, της Εκπαίδευσης, κ.α.

Η “ACEY w-g” αποτελείται από εικαστικούς καλλιτέχνες, κοινωνιολόγους, νομικούς, οικονομολόγους, συμβούλους επιχειρήσεων και πολιτιστικούς διαχειριστές που αποφάσισαν το 2013, λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας τους και της επιτυχημένης επαγγελματικής τους πορείας, εν όψη της οικονομικής κρίσεως, να ενώνουν τις δυνάμεις τους ώστε να συνεργάζονται σχεδιάζοντας και υλοποιώντας ιδέες, προγράμματα και δράσεις-έργα για την ανάπτυξη της ενεργητικής και συμμετοχικής αντίληψης στο επιχειρείν σήμερα.

Μεσοπρόθεσμο όραμα της “ACEY w-g” αποτελεί η δημιουργία μιας συνεχώς διευρυμένης ομάδας επιτυχημένων επαγγελματιών και δημιουργικών ανθρώπων, που υπό την σκέπη της θα αναλαμβάνουν να υλοποιούν έργα (άλλα, εκτός των κατασκευαστικών) επιφέροντας βελτίωση στον προσωπικό, επαγγελματικό και κοινωνικό βίο των ανθρώπων σε Ελλάδα και Ευρώπη προωθώντας τις Τέχνες, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό, τις καλές πρακτικές για την Υγεία, την Παιδεία, την Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση και την κατάρτιση ενηλίκων.

Εμπνευστής και δημιουργός της “ACEY working group” είναι ο Γιώργος Ταξιαρχόπουλος, εικαστικός καλλιτέχνης και σύμβουλος επιχειρήσεων.

logo