Νόημα και Όνομα:

«Το όνομα ACEY αντιστοιχεί στα αρχικά γράμματα των λέξεων που περιγράφουν τις δραστηριότητες που ειδικευόμαστε:

Art/Culture/Education/Youth.

Η λέξη “ACEY”  συναντάται στο σύγχρονο αστικό λεξικό ως μία έκφραση-επιφώνημα, γένους θηλυκού, που χρησιμοποιεί κανείς προκειμένου να περιγράψει μία όμορφη νέα γυναίκα, μοναδική όχι μόνο σε ομορφιά αλλά και σε προσωπικότητα.

Μια γυναίκα ACEY έχει ιδιαίτερο στυλ, είναι απόλυτα αυθεντική, ευγενική και μοντέρνα, γοητευτική, δυναμική, δημιουργική, με καλλιτεχνική φλέβα, δεν της αρέσει η πολυκοσμία, δεν αναλώνεται και δεν προτιμά την οχλαγωγία, ξέρει να επιλέγει και συσχετίζεται με λίγους και καλούς. Η ACEY διακατέχεται από δύναμη λόγου και λογικής εναντίον του φόβου και της ανασφάλειας. Μπορεί με τα λόγια της πραγματικά να εξουδετερώσει τον χειρότερο εχθρό της άμεσα, μόλις σε ένα κλάσμα δευτερολέπτου! Είναι συνειδητοποιημένη κι έχει διαμορφώσει ιδίαν γνώμη από την εμπειρία της για ό,τι την αφορά, ενώ θα υπερασπιστεί τους φίλους της αμέσως, στη στιγμή, δίχως δεύτερη σκέψη, προκειμένου να τους προστατέψει. Για εκείνην, η φιλιά είναι ιερή υπόθεση.

Προϋπόθεση για να σε πουν “ACEY” είναι να είσαι εξαιρετικά ιδιοφυής και να συγκεντρώνεις στον χαρακτήρα σου όλα τα παραπάνω. Είτε είσαι γυναίκα, είτε είσαι άνδρας.

Εάν συναντήσετε κάποιους που λέγονται “ACEY” θα πρέπει να τους δώσετε οπωσδήποτε μία ευκαιρία!

Δώστε μας λοιπόν μια ευκαιρία να συνεργαστούμε!»

Ιστορία:

«Σαν έκφραση, η λέξη συναντάται στις ανασκαφές στοών στην Αρχαία Αίγυπτο σε ιερογλυφική μορφή που εικάζουμε πως σχετίζεται με αυτήν της θεάς Ίσιδας κι έπειτα μεταφράστηκε από την φυλή των Ίνκας στο Τρινιδάδ, το 853π.Χ.

Οι Ίνκας, χρησιμοποιούσαν την λέξη για να περιγράψουν μία νεαρή γυναίκα θεά, η οποία ήταν εκθαμβωτικής ομορφιάς και ασυναγώνιστου κάλλους.

Μια γυναικεία θεότητα που μπορούσε να είναι ταυτόχρονα δηλητηριώδης εάν ήθελε αλλά και ανώτερης κλάσης, πανέμορφη, γοητευτική, ευγενική, με ζεστή καρδιά, αλλά βεβαίως πάντα σταθερή. Με τα πόδια της να πατάνε γερά στην Γη!»

Γιώργος Ταξιαρχόπουλος

Ιδρυτής της ACEY working group

Νέα:

Συνεργαζόμενος φορέας στην οικονομική διαχείριση πρότζεκτ και στον σχεδιασμό και υλοποίηση μεγάλων δράσεων ανάπτυξης  στον επιχειρηματικό τομέα είναι οι: 

1

2

Η Επιχειρηματική μας Ιδέα:

Η “ACEY working group” είναι μια ανοικτή δημιουργική ομάδα συνεργασίας επιτυχημένων επαγγελματιών από τον χώρο της Πολιτιστικής & Δημιουργικής Βιομηχανίας και των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που συστήθηκε με σκοπό να προσφέρει υπηρεσίες στρατηγικού σχεδιασμού κι ανάπτυξης, συμβουλές διαχείρισης δομών και δράσεων, έργων (πρότζεκτ) καθώς και συμβουλές για την χρήση χρηματοδοτικών εργαλείων από φορείς, ιδρύματα, εταιρείες (κερδοσκοπικές και μη), φυσικά πρόσωπα.

Εμπνευστής και δημιουργός της «ACEY working group» είναι ο Γιώργος Ταξιαρχόπουλος, ο οποίος είναι ο γενικός συντονιστής. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, με δραστηριότητες: Εικαστικός καλλιτέχνης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Δημόσιες Σχέσεις & Επικοινωνία.

Πιο συγκεκριμένα οι τομείς ειδίκευσης της “ACEY working group” στον κλάδο της Πολιτιστικής και Δημιουργικής Βιομηχανίας & των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων αφορούν τις Τέχνες, τον Πολιτισμό, την Πολιτιστική Κληρονομιά, τον Τουρισμό, τον Αθλητισμό, την Υγεία, την Νεολαία, την Εκπαίδευση, τις Νέες Τεχνολογίες, κ.α.

Μεσοπρόθεσμο όραμα της «ACEY w-g» αποτελεί η δημιουργία μιας συνεχώς διευρυμένης ομάδας επιτυχημένων επαγγελματιών και δημιουργικών ανθρώπων, που υπό την σκέπη της θα αναλαμβάνουν να υλοποιούν έργα (άλλα, εκτός των κατασκευαστικών) επιφέροντας βελτίωση στον προσωπικό, επαγγελματικό και κοινωνικό βίο των ανθρώπων σε Ελλάδα και Ευρώπη προωθώντας τις Τέχνες, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό, τις καλές πρακτικές για την Υγεία, την Παιδεία, την Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση και την κατάρτιση κι εκπαίδευση ενηλίκων.

logo